Your Guide

96b8bdca 9efa 4449 adcb 211d0a04a481 jyotisha

Jyotisha

Healer Coach Trainer Author for mental, emotional, physical and spiritual growth. Author of printed and digital book Oneness Effort available at Amazon & Kindle to trace, face and embrace your deepest routed pains arrived in your life after conception. Author of Self-Help courses for specific so called "chronic" diseases, which have been researched with patients for over 25 years.

Questions? Comments? Email me!

About this course

Lekker Opnieuw Leren Slapen 

Je valt in in slaap in verschillende energie centra of energiebollen. Meestal ben je hier niet van bewust. Je gaat slapen en verder niet.

 • Kan je moeilijk in slaap vallen?
 • Wordt je na een aantal uur steeds wakker?
 • Kan je snachts weer moeilijk in slaap vallen?
 • Ben je chronisch vermoeid doordat je  slecht slaapt?
 • Houdt een kind  je wakker de hele nacht?
 • Wordt  je nachts half wakker en maak je jouw partner wakker?
 • Zit je nachts opeens half wakker in een hoek van de kamer?
 • Gebruik je regelmatig slaap medicatie of alcohol?
 • Ben je verslaafd aan slaap medicatie?

Vanuit het Boeddhisme is er eeuwenlang door Lama's een studie gemaakt van onze slaap. De Yoga van het Slapen is 1 van de 11 yogas vanuit de Hoogste Yoga Tantra. De instructies zijn zeer gedetailleerd en door de eeuwen heen overgeleverd van leraar op leerling. Het belangrijkste is dat indien je bovengenoemde slaap problemen hebt, je leert opnieuw in je hart in slaap te vallen.  En niet langer in de andere twee energie centra.

 1. Je hoofd zorgt voor moeilijk in slaap kunnen vallen, slechts 2 tot 3 uur slaap en het wakker worden door gedachten.
 2. Je keel zorgt voor makkelijk in slaap kunnen vallen, slechts 5-6 uur slaap en wakker worden door de extase van een heldere droom.
 3. Je hart zorgt voor makkelijk in slaap kunnen vallen, maar liefst 7-9 uur slaap, geen slaap herinneringen en wakker worden door uitgerust zijn. 

Deze cursus is gratis en blijft gratis. 
Er komt ook geen betaalde vervolg cursus. 
We leveren een nodige bijdrage. 
Met oude kennis en nieuwe ervaringen.

Jarenlang heb ik de Yoga van het Slapen instructies voor patiĆ«nten in mijn praktijk gebruikt en steeds beter uitgelegd. Het is een zeer nauwkeurige set van instructies. Mentale saboteurs zorgen er vaak voor dat beoefenaars 1 of 2 stappen onbewust overslaan of niet goed willen interpreteren.  Het opnieuw uitleggen van de instructies en stap voor stap opnieuw doornemen tijdens het tweede consult was dan de oplossing. Een enkele keer ook nog tijdens het derde consult. 

Doordat dit telkens veel tijd van een consult in beslag nam en er 1.000.000 Nederlanders slaap problemen hebben, heb ik er voor gekozen de instructies in deze gratis online cursus op te nemen. 

Ik heb zelf zo een sterk blind vertrouwen in deze Yoga van het Slapen instucties dat ik zeker weet dat iedereen opnieuw kan leren goed te slapen. Heb de  meest extreme slaap probleem patiĆ«nten voorbij zien komen. Dus spreek uit ervaring. 

Ook zie ik vaak hetzelfde probleem in dagelijkse manier van leven van de patient. Dus hoewel het een nachtprobleem lijkt te zijn, speelt hetzelfde ook overdag. 

 • gebrek aan overgave en vertrouwen
 • niet met intenties voor manifestatie van levensgeluk werken
 • sterk vanuit het hoofd leven met veel JA MAAR opmerkingen

Schrijf je in voor deze gratis cursus door rechtsboven op de knop Register Now  te klikken.