Your Guide

96b8bdca 9efa 4449 adcb 211d0a04a481 jyotisha

Jyotisha

Healer Coach Trainer Author for mental, emotional, physical and spiritual growth. Author of printed and digital book Oneness Effort available at Amazon & Kindle to trace, face and embrace your deepest routed pains arrived in your life after conception. Author of Self-Help courses for specific so called "chronic" diseases, which have been researched with patients for over 25 years.

Questions? Comments? Email me!

About this course

De Online HappydePeppie Levenscoaching is bedoeld ter ondersteuning van coaching clienten in mijn praktijk. Het helpt cursisten in de Nederlandse taal door het in 2013 gepubliceerde Engelstalig boek Oneness Effort te vervangen. Door deze Engelstalige content te vertalen en in een interactief formaat aan te bieden wordt de effectiviteit van de levenscoaching bovendien verbeterd. 

De levenscoaching omvat de onderstaande 4 gebieden van jouw leven:

  1. Gezondheid
  2. Persoonlijke groei
  3. Werk & Inkomen
  4. Relaties

De Levencoaching omvat de 4 onderstaande kwadranten:

Ook biedt een online cursus de mogelijkheden om te zien wat een client wel of niet gelezen heeft en of hij of zijn het begrepen heeft door het toevoegen van een quiz na elke les. Bovendien zijn er mogelijkheden om aan het einde van elke les discussievragen of gesloten vragen te stellen.  Deze zullen in een  later stadium worden toegevoegd. Daarnaast is het mogelijk om webinars en teleconferenties te organiseren. Door al deze mogelijkheden wordt de interactie buiten de consulten in mijn praktijk om groter.

De kracht van als een (online) groep door deze vorm van coaching te gaan is enorm  groot. Pijn zit niet in de feitelijke pijn in jouw leven. Jouw pijn zit in jouw perceptie van die pijn. Vaak is deze niet eens van jou terwijl je jezelf er wel mee identificeert. Problemen  waar je jaren mee kampt, zien dus niet per definitie jouw probleem. Je kan het overerft hebben van 1 van jouw ouders of grootouders. Deze benadering maakt het veel makkelijker om er naar te kijken en haalt je uit een innerlijk mentaal conflict. Het delen van ervaringen wordt hierdoor ook makkelijker.

Mocht je daar bezwaren tegen hebben schrijf je dan in eerste instantie anoniem in. 

Wens je de mooiste inzichten toe tussen het heden en het verleden. 

Verbanden zien tussen heden en verleden en hierop specifiek een energetisch behandeling ondergaan maakt je vrij van verdriet!

Jyotisha