Your Guide

Ninaelshof conceptual feng shui  nine star ki astrologie

Nina Elshof

Nina Elshof wordt erkend als dé master op het gebied van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki in Nederland. Zij is auteur, internationaal spreker en geeft als directeur en docent leiding aan de Feng Shui Academie. Ze is moeder van drie dochters en oma van zes kleinkinderen. In de lessen die je hier van haar volgt, deelt Nina ruim 20 jaar aan ervaring en kennis van Feng Shui en Nine Star Ki met je. En neemt ze je mee in het toepassen van deze filosofie in je eigen leven.

Questions? Comments? Email me!

About this course

Nine Star Ki voorspelling 2019

Leer hoe je optimaal gebruik maakt van dit aarde-jaar.

Zoek je naar houvast in een voortdurend veranderende wereld? Wil je de gebeurtenissen in je leven en in je omgeving beter kunnen begrijpen? En wil je jouw eigen reacties daarop beter kunnen plaatsen?

In de Nine Star Ki voorspelling 2019 verteld Nina Elshof wat je het komende jaar mag verwachten. Ze beschrijft de energetische tendens van dit aarde-jaar en de mogelijke uitwerking daarvan in ons (maatschappelijke-) leven.

De kennis uit deze voorspellingen geeft je helderheid over wat 2019 je brengt. En het laat je de mogelijkheden zien waarmee jij daar optimaal gebruik van maakt.

Krijg volledig toegang tot de Nine Star Ki voorspelling 2019 course

De Nine Star Ki voorspelling wordt jaarlijks exclusief gedeeld in een eenmalig, live event. Tientallen belangstellenden worden persoonlijke door Nina meegenomen in een uitleg welke veranderingen zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in het jaar dat voor ons ligt.

Met de Nine Star Ki voorspelling 2019 course kun je alle gedeelde kennis en inzichten van deze dag integraal terug kijken!

Voor slechts €49,95 krijg je;

  • onbeperkt toegang tot de integrale video registratie van deze exclusieve dag
  • informatie over hoe 8-aarde de energie van 2019 bepaalt
  • de beschrijving van de verschillende karaktereigenschappen per element
  • EXTRA: 'De waarde van 8-aarde voor 2019 per element' Acht verdiepende artikelen met de uitwerking van het aarde-jaar op elk individuele Nine Star Ki element!
  • BONUS: het speciale Nine Star Ki voorspelling 2019 eventmagazine met verdiepingsvragen, achtergrond informatie en ruimte voor het verwerken van alle informatie uit de video's. Download en print voor je eigen gebruik.